Locatie Dogwish, Boxmeer

Contactgegevens

Hondenschool Dogwish

t Leucker 7

5831 DB Boxmeer

 

Email: info@dogwish.nl

 

Telefonisch kunnen wij u helaas niet te woord staan, dit omdat het onmogelijk is om tijdens lestijden de telefoon te beantwoorden. Via de mail of onderstaand contactformulier kunt u al uw vragen stellen wij reageren zo spoedig mogelijk.


Contact-formulier

Wenst u meer informatie, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij beantwoorden uw berichten van maandag tot en met donderdag zo spoedig mogelijk.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Wij beschikken over een indoorlocatie in Boxmeer. Deze locatie is voorzien van een antislipvloer voor de honden, voldoende verlichting, toilet, koffie en thee mogelijkheden. We trainen in de zomer met een prima temperatuur in de hal, in de winter is het voor de hondjes een prima temperatuur en de baasjes staan uit de wind, regen, sneeuw, en hagel en je staat niet tot je enkels in de modder op een veld ;-). Het is zeer prettig trainen voor de honden.

Rolstoelvriendelijk

Ook personen met een rolstoel weten ons te vinden om het gehele jaar door makkelijk te trainen.

Overige mogelijkheden

Reclamebord van uw bedrijf

Wilt u uw bedrijf promoten aan een groot aantal wekelijkse bezoekers van onze hal. Wij bieden mogelijkheden om uw bedrijf aan de zijwanden te promoten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de prijzen.

 

Verhuur van de hal aan hondeneigenaren

In overleg kan de hal verhuurd worden aan hondeneigenaren die graag zelfstandig zijn of haar eigen hond willen trainen.

 

Verhuur aan bedrijven

Wij beschikken over materialen, toilet en u kunt uw gasten koffie en thee schenken. Neem contact met ons op voor de prijzen en de mogelijkheden. De hal is 200m2 groot.


Impressie