Overzicht workshops

Combi Fun Parcours, 29 september en 10 november 2019, 10:00

 

Omdat velen na het beëindigen van de reguliere cursussen geen genoeg kunnen krijgen van de parcoursen van Lyanne, gaan we een avond organiseren voor al deze mensen, en voor jou als jij nieuwsgierig bent. 

 

De trainingsavond heeft iets weg van de Combisport, dus ook jij als baasje zult actief mee moeten doen, niet alleen die hond die zijn best doet. Een mega conditie heb je niet nodig, dus toegankelijk voor ieder. Het vindt in onze indoor hal plaats.

Balans en Coordinatie hond

Balans & Coördinatie workshop, 27 oktober 2019, 10:00

In deze workshop gaan we werken aan de lenigheid van je hond, waarbij samenwerking en vertrouwen heel belangrijk zijn.

 

De hond leert om verschillende hindernissen op verschillende hoogtes te nemen waarbij het belangrijkste is dat de hond vertrouwen opbouwt en jullie samenwerking staat hoog in het vaandel!

Balans en Coordinatie hond

Korte Cursus : Sport en Spel.

Een korte workshop waarbij balans en coördinatie oefeningen worden afgewisseld met oefeningen op basis van snelheid.

 

Je zou het bijna fitness voor de hond kunnen noemen :-)

 

Nieuwsgierig, en kun je op 3- 10 en 17 augustus meedoen, meld je dan aan via onderstaande link.

 Vachtverzorging door Didi's Trimsalon, 6 mei 2019

Gediplomeerd trimster Didi Driessen komt in september/oktoberl bij Dogwish workshops verzorgen voor hondeneigenaren. Jij kunt leren hoe je de vacht van jouw hond kunt verzorgen, Didi geeft jou praktische handelingen welke gericht zijn op jouw rashond of betrekking hebben op het type vacht van jouw hond. 

 

Het is mogelijk om mét en zonder hond te komen. Voor degene die met hond komen is de workshop praktijkgericht. Wil je zonder hond komen dan mag je kijken en luisteren naar alles wat Didi te vertellen heeft.

 

Naast hondentrimster is Didi Driessen ook gespecialiseerd in het trimmen van konijnen
Naast hondentrimster is Didi Driessen ook gespecialiseerd in het trimmen van konijnen

Mantrail workshop, 11 maart of 22 april 2018. (VOL)

We gaan personen zoeken op basis van een geurartikel. Dit geurartikel draagt de specifieke geur van het "slachtoffer" en wordt aan de hond aangeboden. We trainen in de staatsbossen van Sint Anthonis, en starten met de beginnershandelingen voor de start van het mantrailen. Ook voor degene welke eerder al een workshop bij Dogwish in het mantrailen hebben gevolgd is plek, we gaan dan weer een stapje verder!

mantrailen praktijkspeuren

Bewust aanraken van je hond, 14 mei 2018 (VOL)

Hoe zit het hondenlijf van de hond in elkaar. De buitenkant herkennen we allemaal, maar aan de binnenkant zit nog zoveel meer waarover je te weten kunt komen. We bespreken de anatomie van de hond en we leren jou de basisgrepen van de ontspanningsmassage.

 

mantrailen praktijkspeuren